21 Apr

Stormen

En av Shakespeares mest älskade komedier. Ett skepp förliser i en storm och passagerarna spolas i land på en mystisk ö. Isolerade från varandra vet de inte vem som överlevt, och om de någonsin ska komma därifrån. Ön blir en plats att rannsaka sig själva och börja fantisera om andra sätt att leva. En furste börjar drömma utopiska drömmar. Ett kungabarn upptäcker glädjen i enkelheten och hårt arbete. En narr och en drucken betjänt vill använda öns resurser för fullt tills de tar slut. Över alltsammans vakar trollkarlen Prospero med sina hårt tuktade naturandar och en plan för att återta makten.

Information om arrangemanget:

En av Shakespeares mest älskade pjäser! En komedi om att våga se världen på ett nytt sätt, helt i samklang med vår tids utmaningar. Det blir en magisk föreställning med oväntade förvandlingar och mycket musik.
På scenen finns 6 skådespelare och en musiker. Föreställningen är 2 timmar och 30 minuter lång inklusive 20 minuters paus. Under den kan man njuta av "Café Sveas" klassiska pausfika.
Lokalen är tillgänglig för rörelsehindrade och är utrustad med hörselslinga.

Datum: 2017-04-21

Tid: 19:00

Plats: Leksand, Sveasalen

Biljettinfo:

Ordinarie pris 250 kronor, med Scenpass 220 kronor. Ungdom 125 kronor. Ev serviceavgift tillkommer. Biljetter hos Siljan Turism på www.siljan.se eller 0248-797200 eller över disk på turistbyråerna. Ev. överblivna biljetter vid entrén från 18.00 på speldagen.

Köp biljett

Scenpasserbjudande: 30 kronor